Sparinvest

 

Kort om Sparinvest

Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968 og udviklede sig siden til et internationalt kapitalforvaltningshus, der i 2019 delvist blev købt af Nykredit-koncernen.

Som datterselskab i Nykredit-koncernen samarbejder Sparinvest og Nykredit med en lang række pengeinstitutter over hele landet om at give de bedste produkter og rådgivning inden for formue og investering, ligesom vi tilbyder kapitalforvaltning til professionelle investorer. Tilsammen har Nykredit og Sparinvest stor ekspertise, mange års erfaring og en bred palette af investeringsløsninger.

Nykredit, som også består af bl.a. realkreditinstituttet Totalkredit, er Danmarks største udlåner og adskiller sig fra resten af branchen ved at være ejet af en forening af kunder, kaldet Forenet Kredit, der således er hovedaktionær i Nykredit.

Sparinvest S.A. har markedsføringstilladelse til distribution af produkter fra tilsynsmyndighederne i Belgien, Danmark (plus Færøerne og Grønland), England, Finland, Frankrig, Færøerne, Holland, Island, Italien, Luxembourg, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

I Danmark handles Sparinvests investeringsbeviser primært gennem landets pengeinstitutter, der også rådgiver vores ca. 120.000 private danske investorer. På globalt plan har Sparinvest i alt ca. 150.000 investorer.

Samlet forvalter Sparinvest og Nykredit en formue på over 425 mia. kr.

Nykredit ejer 75 pct. af Sparinvest, mens de resterende 25 pct. ejes af danske pengeinstitutter og forsikringsselskaber.

Se mere her

 

Alt-i-en- løsningen til din pension - Lokal Puljeinvest  

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem vores pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer.
Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. For at komme i gang kan du enten kontakte din rådgiver, så I sammen kan finde den eller de puljer, der passer bedst til dig, eller du kan vælge en af de faste puljesammensætninger, vi allerede har sammensat for dig, under ”risikoprofiler”. Inden du investerer er det dog vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil. Det er den bedste måde at sikre dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig. Er du i tvivl, så kontakt os, og så hjælper vi dig i gang.

Se mere her


Alt-i-en-løsningen til dine frie midler – Investeringskonto FRI

Investeringskonto FRI er en ny type opsparingskonto med værdipapirafkast. Investeringskonto FRI plejes løbende af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing. Investeringskonto FRI sikrer dig en god risikospredning, som er tilpasset din personlige risikoprofil. Ved oprettelse af kontoen hjælper vi dig med at få fastlagt din risikoprofil og den rette investeringsløsning.

Investeringskonto FRI finder du i netbanken

Det skal være nemt og ukompliceret at investere. Derfor finder du Investeringskonto FRI direkte i din netbank. Når du overfører penge til kontoen, bliver de investeret helt automatisk. Du kan også nemt beslutte, hvis du har brug for at hæve nogle af pengene.

Se mere omkring Investerings FRI konto her


Hvad er ansvarlig investering?

Se mere her

 

 


 

 

Åbningstider:  

Mandag - fredag 9.30-16.00

Torsdag 9.30-18.00 

 

Uden for åbningstiden kan du hæve i vores pengeautomat. 

Kontakt:

Borbjerg Sparekasse

Bukdalvej 5

Borbjerg 7500 Holstebro

Tlf. 97 46 14 22
Som følge af lovkrav, gør vi opmærksom på, at alle telefonsamtaler med sparekassen bliver optaget.
 

borbjergsparekasse@borbjergsparekasse.dk

Vilkår for brug af vores hjemmeside