Hjælp til homebank

 - Spørgsmål og Svar

Tekniske krav:
Det er et krav du har Java installeret på din PC. Java kan downloades ved at klikke her

Du kan logge på homebank på på alle pc'er med internet. Skal du foretage betalinger eller ændringer kræver det du har dit nøglekort ved hånden.

Tilmelding til NemID
For eksisterende homebankkunder
Tilmelding til NemID for eksisterende homebank brugere, se vejledning her
For nye homebankkunder
Tilmelding sker ved henvendelse til sparekassen, hvor vi først opretter en tilslutningsaftale, når homebankaftalen er underskrevet, bestilles NemID for tilmelding.
NemID sender først et velkomstbrev med nøglekort, efterfølgende fremsendes adgangskode. Når man er i besiddelse af begge dele vælges "klik her for homebank" på vores hjemmeside.
Når det er første gang du logger på NemID skal du indtaste dit NemID-nr. i feltet "Bruger-id" og en midlertidig adgangskode i feltet "Adgangskode". Derefter laver du egen kode, som du skal huske på.
Bliver du spærret kan du kontakte sparekassen, for at få tilsendt en ny midlertiditadgangskode.
NemID-nr. fremgår i brevet fra DanID.
Hvis du i forvejen har NemID, skal du bare logge på. Det kræver dog stadig at du har oprettet en homebankaftale med sparekassen.

Log på uden nøglekort
Borbjerg Sparekasse har valgt 1 faktor logon, dvs når du logger på med NemID skal du kun taste din brugerid sammen med din adgangskode til NemID. Nøglekortet skal først anvendes når du skal bekræfte en betaling eller ændring i aftalen.
Hvis det ønskes, er der mulighed for at tilmelde tvunen 2-faktor logon. Det kan gøres i "Indstillinger" "kundeaftale" vælg "tilmeldinge og framelding af funktioner" der tilmeldes "Log på aftale med nøgle" herefter vil der være tvungen logon. Tilmelding kan også ske i Borbjerg Sparekasse.

Log på med nøglekort
Kan vælges på forsiden af homebanksiden, under rammen med NemID logon. 
2 faktor logon (logon med nøglekort)

Brug af homebank:

Tilmelding af nye konti:
Hvis du efter oprettelse af din homebank aftale, får oprettet nye konti, kan du selv tilmelde dem i homebank. Når du er logget på homebank, skal du vælge "Indstillinger" dernæst "kundeaftale" efterfølgende "tilmelding eller framelding af konti og depoter" der markere du de nye konti, og bekræfte med din kode og evt. nøglekort.

Overførsel til udlandet:
Læs mere her

Når jeg prøver at åbne min e-boks indbakke sker der ikke noget?
Når du prøver at åbne din e-boks indbakke, og selve e-boks vinduet ikke åbnes men siden bare ender i "e-Boks er åbnet i et nyt vindue", skyldes det formodenligt at du har en popup-blocker installeret. Sørg for at have deaktiveret popup-blockeren, eller tillade popup-vinduer på den aktuelle side.
Vær opmærksom på at opdateringen Service Pack 2 til Windows XP har en indbygget popup-blocker.

Tilmelding af e-boks via homebank:
Log ind i homebank
I menubjælken konti og betalinger, vælges e-boks.
Hvis du bliver mødt med meddelelsen "Før funktionen kan benyttes, skal den tilmeldes" Tryk ok, derefter skal der sættes flueben i feltet "Jeg har læst og accepteret ovenstående regler som tillæg til selvbetjeningsaftalen", bekræft med din underskfiftskode og evt. et nøglekort.
Da dette er dit første besøg i e-boks vil der automatisk starte en tilmeldingsprocedure. (Starter tilmeldingen ikke, og du går direkte til din e-boks indbakke, skyldes dette at du allerede er tilmeldt e-boks).
Tip: Åbner siden med e-boks ikke, og du bare får besked om, at "e-boks er åbnet i et andet vindue", skyldes det, at din pc blokerer for e-boks.
Sørg for at have deaktiveret popup-blockeren, eller tillade popup-vinduer på den aktuelle side. Vær opmarksom på at der i nogle opdateringer til windows XP er en indbyttet popup-blocker.
Kom godt i gang med e-boks:
1. trin (Vilkår)
Nederst på siden skal der markeres med flueben "Jeg accepterer ovenstående vilkår og vil gerne oprettes som e-boks bruger" - tryk næste.
2. trin (Bruger oplysninger)
Indtast dit navn og e-mail adresse, bemærk det er denne adresse, e-boks anvender når du får besked om, der er ny post i din e-boks - tryk næste
3. trin (Tilmeldinger)
Næste skærmbillede er forudfyldt med forslag til tilmelding af afsendere. For at tilmelde Borbjerg Sparekasse: Vælg banker og sparekasser, dernæst vælges Borbjerg Sparekasse. Når skærmbilledet er udfyldt trykkes færdig.
E-boks kvitterer for oprettelse "Du er nu oprettet som bruger hos e-boks" Du vil modtage et velkomstbrev i e-boks fra sparekassen indefor 24 timer.
Når du har tilmeldt dig en gruppe vil du fremover modtage alt post fra gruppen i din e-boks og ikke på papir. Framelder du dig gruppen, vil du igen få det på papir.

PBS oversigten i e-boks:
Du kan også modtage dine månedlige PBS/Betalingsoversigter elektronisk i e-Boks.
- Log på homebank som normalt.
- I menuen vælg "Betalingsservice", hvor man så vælger "BS-forsendelse".
- Efterfølgende markeres "Sendes elektronisk til Netbank" tryk ok, kode og evt. nøglekort.
Dine fremtidige PBS/Betalingsoversigter vil herefter blive sendt til din e-Boks.
Når dine PBS oversigter sendes i e-boks, kan de også hentes i homebank. 

Åbningstider:  

Mandag - fredag 9.30-16.00

Torsdag 9.30-18.00 

 

Uden for åbningstiden kan du hæve i vore pengeautomater. 

Kontakt:

Borbjerg Sparekasse

Bukdalvej 5

Borbjerg 7500 Holstebro

Tlf. 97 46 14 22
Som følge af lovkrav, gør vi opmærksom på, at alle telefonsamtaler med sparekassen bliver optaget.
 

borbjergsparekasse@borbjergsparekasse.dk

Vilkår for brug af vores hjemmeside