Billige byggelån

Byg drømmebolig med Sparekassen som økonomisk partner

Byggelån - kort og godt...

Byggelånsrenten fra kun 1,75 %

Løbetid:
Lånet løber til byggeriet kan færdigmeldes, og de sidste regninger er betalt.

Gebyr:
Gebyr for hele sagen er kr. 4.750,- + evt. stempel og garantiprovision. Et byggelånsskilt på grunden, giver en rabat på kr. 1.000,-. 

Særlige bestemmelser
Byggelån som ydes med den lave rente på p.t. 1,75% p.a. forudsætter, at byggeriet efterfølgende finansieres med lån i enten Totalkredit, DLR kredit eller Borbjerg Sparekasse. I modsat fald omberegnes renten med p.t. 9,25% p.a. med tilbagevirkende kraft.
Den lave rente på kun 1,75% kan max. løbe et år, startstidspunktet for den lave rente er valgfrit, hvis løbetiden strækker sig herudover.

Rådgivning:
Vi har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med kreditforeningslån, kurssikring m.m., og vil gerne besvare evt. spørgsmål omkring det finansielle i forbindelse med byggeriet.
Videre kontakt:
Vi står for alt det finansielle i byggeriet. Herunder for evt. kontakt med kreditforeningen, indhenter lånetilbud, kurssikring, lånehjemtagelse, tinglysning m.m.

Betaling af regninger/fakturaer:
Alle regninger afleveres i Sparekassen, hvor vi sørger for at få dem ekspederet videre til diverse håndværkere o. lign.

Budget/Skatteberegning:
Med hjælp fra jer finder vi ud af, hvordan jeres økonomi hænger sammen, med hensyn til budget, rådighedsbeløb og skatteberegning.

Efterfinansiering:
Vi giver gode lånetilbud når byggeriet er afsluttet, - også til køb af hårde hvidevarer, nye møbler, tæpper, haveanlæg, fliser o.s.v.


Byggekredit

(uden/delvis/fuld sikkerhed)

1,750-9,250

1,762-9,580

 

 

ÅOP før skat

Ingen provision. Ingen eller bestående sikkerhed.

ÅOP er baseret på kredit kr. 1.500.000,- løbetid 1 år, fra 1. jan. – 31. dec. I beregningen gives fradrag for oprettelsesgebyret på stiftelsesdagen. Dette kan kun afgøres hos Told og Skat.

*)Når en kredit er aftalt med en løbetid på under 2 år, så kan der ifølge ligningslovens §5, stk. 3, fj. ligningslovens §8, stk. 3 litra c opnås fradrag for ”stiftelsesprovision, engangspræmier og lignende engangsydelser”.

Byggelån som ydes med den lave rente på 1,75% p.a. forudsætter, at byggeriet efterfølgende finansieres med lån i enten Totalkredit, DLR kredit eller Borbjerg Sparekasse. I modsat fald omberegnes renten med p.t. 9,25% p.a. med tilbagevirkende kraft.

Den lave rente på kun 1,75% kan max. løbe et år, du kan selv bestemme startstidspunktet for den lave rente, hvis løbetiden strækker sig herudover.

Særlige betingelser: man skal være helkunde, og det man ikke er, kan man jo blive!

ÅOP

100% udnyt.

5,2-9,9

ÅOP

50% udnyt.

5,5-10,3

ÅOP

25% udnyt.

6,2-11,00

Retur til forsiden

Åbningstider:  

Mandag - fredag 9.30-16.00

Torsdag 9.30-18.00 

 

Uden for åbningstiden kan du hæve i vores pengeautomat. 

Kontakt:

Borbjerg Sparekasse

Bukdalvej 5

Borbjerg 7500 Holstebro

Tlf. 97 46 14 22
Som følge af lovkrav, gør vi opmærksom på, at alle telefonsamtaler med sparekassen bliver optaget.
 

borbjergsparekasse@borbjergsparekasse.dk

Vilkår for brug af vores hjemmeside